Hoe een QR Code te scannen op iPhone met behulp van de beste QR Scanner en QR Code Generator in de markt

Article By: Nasim Usman | Reviewed by : Editorial Board | Published on: April 19, 2021 , Last updated on : November 21, 2021
Afbeelding met bar- en QR-codes

QR scanner of barcode scanner heeft al vervangen de manier waarop de traditionele dataverzameling processen gebruikt om te werken. Misschien, bijna alle producten hebben tegenwoordig hun verschillende QR of Bar codes op hen gelabeld.

Dit ingenieuze coderingsproces slaat in de eerste plaats nuttige informatie op zoals productdetails, fabricage, vervaldatum, serienummers, registratie-informatie, productspecificaties en productwebsite.

Echter, je hebt een kwaliteit QR code lezer nodig om de code uit te scannen, en daarvoor moet je QR code lezer downloaden uit de app store. QR code reader is een betrouwbare iOS app die alle producten kan scannen. Het is ook in staat om een snel maar nauwkeurig ontcijferingsproces uit te voeren.

Diep graven in app-functionaliteiten

Different features of the QR code scanner app

Zodra je een QR & Barcode lezer op je apparaat hebt draaien, kun je deze gemakkelijk gebruiken op alle gecodeerde producten. De QR code scanner is super effectief en geeft je accurate informatie en website referenties van het scanner product.

Phone screenshot showing QR scanner

Rechtsboven in het Scan segment ligt het afbeelding import icoon. U hebt wellicht afbeeldingen van een visitekaartje verzameld met behulp van een goede app voor het scannen van visitekaartjes. Met de afbeelding-importer, pak je de afbeeldingen van het kaartje uit de galerij en ontcijfer je de QR van het kaartje om waardevolle gegevens te verkrijgen.

Vervolgens komt de Geschiedenis module van deze iOS applicatie. Het geeft een lijst van alle eerder gescande gegevens als een opnamemap. Elke data op de lijst kan worden bekeken. Ze kunnen ook gedeeld worden met peers vanaf de Resultaat pagina waar en wanneer nodig.

Mobile screenshot showing QR app history and advanced features

Als je dieper in de app graaft, onthul je een nog interessanter deel van de app, namelijk de Mijn Codes sectie. Hier kun je je eigen QR-codes en streepjescodes maken. Wanneer je in de Mijn Codes interface bent gedoken, kom je linksboven het toevoegen icoontje tegen.

Mobile screenshot showing code generator option with advanced features

Wanneer je daarop klikt, krijg je verschillende opties zoals telefoonnummers, webadres, tekst, emailadres, SMS en e-mail. Kies gewoon een van de opties en zet je voorkeursgegevens om je eigen scanbare QR code te maken.

Mobile screenshot showing QR code creator option

Als gebruiker kan je verschillende opties kiezen en je eigen QR code genereren. Daarnaast kun je je nieuwe QR codes opslaan in de app bibliotheek. Dat is nog niet alles samen met de QR code; je krijgt ook een Barcode generator om je eigen barcodes te ontwikkelen voor je producten.

Mobile screenshot showing Barcode creator option

Een snelle blik over de belangrijkste kenmerken

Laten we het kort houden. Hier is de lijst met uitgelichte functies die QR code reader app naar de vingertop van de gebruiker heeft gebracht:

  • Een volledig functionele scanner om QR of codes van elk product te ontcijferen
  • Kan QR en Bar codes lezen van afbeeldingen die zijn opgeslagen in de apparaat galerij
  • Slaat alle gescande gegevens op en zet ze in een lijst voor verder gebruik
  • De QR code reader app helpt gecodeerde data te delen met peers wanneer nodig
  • Een volledig geïntegreerde data-encryptie tool die QR code of Bar code genereert uit uw verstrekte credential
  • U kunt de versleutelde gegevens gebruiken om te bellen of te zoeken via de browsers om een betere kennis over soortgelijke of exacte product op het internet te hebben
  • De QR app geeft u voldoende vrijheid om gecodeerde gegevens toe te voegen en te verwijderen; daarom is het beheren van een lijst met QR en BAR codes nu veel handiger

Waarom heb je een QR scanner nodig op je iPhone?

QR code reader in real world working scenerio

Waarom de moeite nemen om een QR scanner app op je iPhone mee te nemen? Heeft dit enig praktisch nut in real-time? Een soortgelijke vraag zou kunnen opduiken in je hoofd als je begint met het lezen van deze inhoud op dit moment. Het feit is dat QR code lezer is inderdaad een nuttig nut app die houdt je een stap voor in het spel.

Het is een spel waar je moet kiezen en de juiste en echte producten te kopen uit een enorme oceaan van mogelijke tegens en vervalste goederen in de markt. Ik durf te wedden dat u als consument niet graag namaakgoederen mee naar huis neemt. Dus, waarom niet controleren of uw producten recht ter plaatse voordat daadwerkelijk betalen voor hen?

De noodzaak van een QR-code reader app komt in dit geval. Je haalt gewoon je iPhone of iPad tevoorschijn waarop de QR app geïnstalleerd is en begint producten te scannen. Tegenwoordig hebben de meeste verbruiksgoederen QR-codes of streepjescodes op hun etiket gedrukt. Scan deze codes om de echtheid van het product te verifiëren voor u het koopt. Houd er rekening mee dat duplicaat- of namaakproducten geen accurate QR of barcode scanresultaten laten zien.

Conclusie trekken

Het brengen van kwaliteit iOS app is wat ons bedrijf is toegewijd voor. Met deze belofte in het achterhoofd, zijn een intelligente QR code lezer en QR generator tool ontwikkeld. Wees gerust! Het biedt nauwkeurige QR scan resultaten en creëert perfecte versleutelde QR en barcodes tegen uw verstrekte gegevens. Wij raden u ten zeerste aan om QR code lezer voor iPhone en iPad te downloaden en uzelf te beschermen tegen aankoopbedrog. Wees dus een verstandige consument op de markt en wees veilig met behulp van QR code reader.

Share this article:
shape icon

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Mis geen updates van onze nieuwe sjablonen en extensies en alle geweldige aanbiedingen die we voor u brengen.